Shopping på La Manga

 

Dos Mares

dos-mares-shopping-senter

 

 

 

 

 

Det nærmeste kjøpesenteret utenfor La Manga er Dos Mares, senteret ligger litt Nord for flyplassen San Javier. Det er bare å følge motorveien fordi flyplassen San Javier mot Alicante, og ta av rett etter byen San Javier. Her finner man et stort utvalg av klesbutikker, med blant annet kjedebutikker, og en stor dagligvarebutikk. Her er det også mange restauranter, kino, spillsenter for de som ønsker litt fart og moro.

Espacio Mediterráneo

espacio-mediterraneo-shopping-senter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ca 20-25min kjøring fra La Manga finner man et kjempestort senter som ligger i Cartagena, her finner du en rekke av de mest kjente Spanske butikkene som Zara, Bershka.Trykk på bildet for å komme til nettsiden til senteret.

Cabo De Palos Marked

cabo-de-palos-marked

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi anbefaler alle å dra til det ukentlige markedet som ligger i Cabo De Palos, her arrangeres det marked vær søndag hele året. Det åpner kl 0900, og stenger kl 1400. Du finner markedet midt mellom dagligvarebutikkene Upper og Mercadona. Det er også endeholdeplassen for bussen som trafikkerer La Manga halvøyen. I de mange bodene finner man et stort utvalg av klær, sko, vesker, solbriller, malerier, leker og et stort utvalg i frukt og grønt. Stort sett er det faste priser, men kjøper du flere varer er det lov å prute.

Cartagena

cartagena-shopping

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nærmeste storby til La Manga er Cartagena, den er omtrent like stor som Trondheim, og er en relativt lett by å navigere seg fram i. Her kan man finne en rekke kjente merkebutikker som selger klær og sko, mye billigere enn hva man finner i Norge. Vi anbefaler den spanske kjeden Zara hvis man ønsker å shoppe klær. I Cartagena finner man også ungdomskjedene Bershka og Stradivarius som selger ungdomsklær av siste mote. Alle disse butikkene finner du i gågaten i gamlebyen. Kjør ned til havna og finn parkering i parkeringshuset under havnepromenaden.  Gågaten går fra promenaden og helt inn i byen ved den gamle festningsmuren. I Cartagena anbefaler vi også å ta turen innom Carrefour, som er en megastor dagligvarebutikk. Har også et bra utvalg av klær, sko, leker og elektronikk. Her kan man finne gode tilbud. bare følg hovedveien til Cartagena, og det ligger på høyre side når man er komme inn til byen.